Rss

12. Dorijev večer 2014

Tako, pa je za nami tudi 12. Dorijev večer. Naj vam povemo, da smo se na ta dogodek pripravljali kar nekaj časa in vložili veliko energije. Pa vendar nam danes, ko potegnemo črto, ni prav nič žal. Nasprotno, izjemno smo veseli, da smo po petih letih obudili Dorijev večer in seveda smo tudi zelo veseli, da se vas zbralo toliko – naših prijateljev, znancev, podpornikov in oboževalcev. Taki dogodki in ljudje nas še dodatno ženejo naprej in dajejo motivacijo za ustvarjanje. Iskrena hvala vsem!

Radi bi se zahvalili tudi našim prijateljem in podpornikom, brez katerih Dorijev večer ne bi bil takšen kot je bil – nepozaben. Zahvale gredo vsem sponzorjem (www.kvintetdori.si/sponzorji/), glasbenim gostom: Oto Pestner, Irena Vrčkovnik, Mladi Dolenjci, Kvartet Vinski brat, Thermani Laško, TIC Laško, Vaški godbi Vrh nad Laškim, mažoretkam Majde Marguč, tehnični ekipi: Peter Žunič – luči, Drago Kranjc – zvok, Boštjan Župevc – snemanje in fotografiranje, Eva Mustafa – fotografiranje, Nevenka Fantinatto – scena, Cvetličarni Frotea, Pekarni Brglez, Glasbeni agenciji Gig za pomoč in podporo, ter vsem ostalim, ki so nam pomagali pričarati ta nepozaben večer.

Kot pa nekateri že veste, smo na ta isti dan Doriji izdali naš novi album z naslovom “Moj rojstni kraj”. Radi bi se zahvalili tudi vsem sodelujočim pri nastajanju našega novega albuma. Vsi, ki bi ga želeli imeti nam lahko napišete privatno sporočilo oziroma ga naročite preko maila (gregor.karer@gig.si).

Radi pa bi se še enkrat zahvalili našim zvestim oboževalcem, ki nas podpirajo že polnih 19 let! Brez vas, ne bi bilo nas! HVALA! :) Zdaj pa s polno paro naprej in novim zmagam naproti, saj naslednje leto praznujemo okroglo, 20. obletnico Dorijev! Več o tem, kaj bomo pripravili, pa naj zaenkrat ostane še skrivnost :)

Petek, 28. november 2014
Thermana Laško – terme, wellness, zdravilišče
Foto: Eva Mustafa
www.facebook.com/KvintetDori

IMG_1925IMG_1943IMG_1773 IMG_1777 IMG_1730

Comments are closed.