Rss

Novi album: Moj rojstni kraj

Doriji letos organiziramo že 12. Dorijev večer, na katerem bomo predstavili svoj novi album, imenovan “Moj rojstni kraj”. Album bo premierno predstavljen 28. novembra na koncertu v Thermanni v Laškem. Gre za deveti studijski album, ki je nastal v sodelovanju s producentom Igorjem Podpečanom, z avtorjem in producentom Otom Pestnerjem, kot gostja pa na albumu poje tudi Nuša Derenda. Med drugim se kot avtorji na albumu pojavijo tudi Boris Razboršek, Adi Smolar, Vinko Šimek, Majda Rebernik, Janez Hvale, Franc Juvan, Bernard Miklavc, Jože Burnik, Ivan Sivec, Dušan Velkavrh, Robert Smolnikar in Anton Krkovič.

Pred kratkim smo izdali prvi single s prihajajočega albuma z imenom “Gustl”, ki je bil med poslušalci odlično sprejet. Fantje v skladbi na hudomušen način pojemo o slovenskem tajkunu po imenu Gustl, katerega usoda spominja na marsikaterega slovenskega “uspešnega” poslovneža. Dobre avte, vile, jahte in pa lepotice bo Gustl zamenjal za lisice, je zgodba našega junaka in sporočilo pesmi.

 

photo 1 (1)

Naročite CD:

Cena CD-ja je 10eur + poštnina. Pošiljko prejmete in plačate po pošti prevzeto. Za naročilo prosimo izberite spodnji obrazec:

[contact-form-7 id=”283″ title=”Narocilo-CD”]

Comments are closed.